Tulevaisuuden palveluksessa - PAMin liittokokousvaalit 2019

Sivuston pääkäyttäjä TEMPLATE_USER
4.1.2019

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa palvelualojen tulevaisuuteen, kun PAMiin valitaan ensi keväänä uudet päättäjät. Vaaleissa valitaan edustajat PAMin kolmepäiväiseen liittokokoukseen Helsinkiin 4. – 6.6.2019. Kokouksessa päätetään mm. PAMin tavoiteohjelmasta seuraavalle neljälle vuodelle sekä valitaan PAMin uusi puheenjohtaja, hallitus ja valtuusto.

Voit vielä asettua ehdolle osastosi ehdokasasettelukokouksessa

Mikäli ennakkoilmoittautumisaika meni kohdaltasi ohi, voit vielä lähteä ehdolle osastosi järjestämässä ehdokasasettelukokouksessa. Ehdokasasettelukokouksia järjestetään 19.1.-17.2.2019. Tiedon oman osastosi ehdokasasettelukokouksen ajankohdasta löydät oman osastosi tiedotteista. Ehdokasasettelukokouksessa käsitellään myös tuleva tavoiteohjelma, josta liittokokouksessa päätetään.

Järjestämme ehdokkaille vaalikoulutusta, joten aiempaa kokemusta tai tietotaitoa et ehdokkuuteen tarvitse.

Tiedot osastojen ehdokasasettelukokouksista julkaistaan myös tällä sivulla heti, kun tiedot on saatavissa.

Voit ilmoittautua ehdolle, jos olet PAMin maksava jäsen tai jäsenmaksuista vapautettu. Vaalipiirisi määräytyy oman ammattiosastosi kautta automaattisesti. Et ole vaalikelpoinen, jos olet siirtynyt vanhuuseläkkeelle tai kokonaan työkyvyttömyyseläkkeelle, jos olet opiskelijajäsen tai liiton tai osastosi palkkaama toimihenkilö.