Himos asiaa

Patalahden Liikenneasema luovuttaa vain avaimen Himoskatin vuokraajalle.

Avain luovutetaan vuokraajalle ilmoitettuna ajankohtana, vuokraaja saa tiedon mihin aikaa avaimen voi noutaa. Edellisen vuokraajan vuokrarauhaa ei saa mennä häiritsemään.

Patalahden Liikenneasema vastaa vain mökin avaimen luovutuksesta.

 

Epäselvissä asioissa olkaa yhteydessä lomavastaavaan puh: 0505510052.

 

Voitte myös lähettää sähköpostia johtokunnalle osoitteeseen palvelualojen.atktoimihenkilot@elisanet.fi

 

 

Himoskatti talvella

Himoskatti

Palvelualojen atk-toimihenkilöt ry:n lomaosake HIMOSKATTI sijaitsee Jämsässä

Pohjois-Himosta vastapäätä järven rannalla. Honkarannan mökistä on talvella upeat näkymät Pohjois-Himoksen valaistuille rinteille. Jäätien ollessa käytössä rinteille on vain 400 metrin matka. Kesäisin voit nauttia kauniista järvimaisemasta Himoksen Honkarannassa vastapäätä Pohjois-Himoksen rinteitä. Lomaosake on erillinen Honkarakenteen pyöröhirsihuvila, jossa on tilaa 109m2 kahdessa kerroksessa + 22 m2 parvi. Tilaa on 12 hengelle ja varustuksena on sauna, 2 takkaa, liesi-uuni, mikro, jääkaappi-kylmäkaappi, vaatteiden kuivauskaappi, asianpesukone, tv+video, radio+kasetti+cd, erillisiä keittiön pienkoneita sekä tarvittava astiasto. Mökissä on peitteet ja tyynyt, mutta siellä ei ole lakanoita ja pyyhkeitä.

Pohjois-Himoksessa on eteläisen Suomen parhaat rinteet. Laskettelukausi kestää syksyn ruskasta shortsikauteen saakka. Rinteiden ohella voit testata lautailutaitojasi pipessä ja streetillä. Hiihtokouluhissi on ilmainen kaikille iästä ja koosta riippumatta. Lisäksi alle 7-vuotiaat kypäräpäät saavat myös ilmaisen hissikuljetuksen muihinkin rinteisiin. Ilmainen ski-bussi kuljettaa Länsi- ja Pohjois-Himoksen välillä ihan ilmaiseksi. Murtomaalatuja on rinteiden huipulla oleva 4-kilometrin valaistu latu ja valaistu on myös yhdyslatu Länsi-Himokseen. Honkarannan ladulta ( mökin kulmalta ) pääset Jämsän latuverkkoon ja aina Keski-Suomen maakuntauralle asti. Omalta kulmalta lähtee 7 km latu ja myös jäällä on aurattu latu.

Aluekartta: https://himos.fi/laskettelu/rinnekartta/

Koko perheen lumimailma: https://himos.fi/wp-content/uploads/2019/12/Lumila_aluepiirros_iso.jpg

 

Kesään kuuluvat vesiliukumäki, surf, kanootit (hotellilta) ja omassa rannassa on oma soutuvene. Himoskatilla on läheiseen tenniskenttään tennisosake ja mökissä on muutama mailakin kokeilijoille. Alueella on myös Golf-rata, johon pääsee vain asianmukaisella 'sertifikaatilla' varustettuna.

Lisää tietoa: www.himos.fi

HIMOS-KAUPPA palvelee päivittäin HimosCenterissä.

Matkaa kertyy Helsingistä n. 230 km.

Etäisyydet:

Jämsä 9 km. Jyväskylä 55 km. Tampere 95 km. Lahti 115 km. Mikkeli 180 km. Kouvola 190 km. Pori 210 km. Seinäjoki 220 km. Rauma 220 km. Lappeenranta 270 km. Turku 250 km. Vaasa 280 km.

Vapaita jaksoja voi tiedustella, varaus lomakkeella

Lähetä varaustoiveesi sivuston sivussa olevasta linkistä, Varauslomake.

Palautteen mökkiin liittyvistä asioista voi tehdä tästä linkistä.

 

Lähtösiivouksen voi tilata Himoksen Kiinteistöhuollosta. Mökin vuokraaja maksaa siivoksen.

himoshuolto@himoshuolto.fi

Anssi Levola P: 040-7790232